Retournering

 • ​Ik wil mijn item graag retourneren
  Dat is natuurlijk mogelijk! 

  Indien je niet tevreden bent over je item(s), kun je deze binnen 14 dagen retourneren, mits deze in originele staat verkeren. Wij ontvangen jouw item(s) in de verpakking, ongedragen en onbeschadigd. Stuur een email naar info@lamoois.com en vermeld dat je jouw items wilt retourneren. Je ontvangt zo snel mogelijk informatie over het retourproces.

  Kledingstukken onder labelkaartjes, met make-up vlekken, deo-/zweetplekken, andere geuren of andere vlekken, kunnen niet geretourneerd worden. Wij nemen deze retours niet in behandeling. En i.v.m. hygiëne kunnen oorbellen niet worden geretourneerd. 

  Als klant dien je zelf de verzendkosten van de retour (alleen van jou terug naar ons) te vergoeden. Let op: je bent zelfverantwoordelijk voor deze verzending. Wij raden het aan om je pakje te versturen via track en trace. Indien een retourzending niet aan komt, kunnen het deze ook niet in behandeling nemen

 • Geven jullie geld terug of een tegoedbon?
  Zeker, indien jij binnen 14 dagen retourneert ontvang je het volledige aankoopbedrag. Deze wordt netjes teruggestort op je rekening. 

   
 • Ik wil graag een item ruilen voor een andere maat?
  Dat is natuurlijk mogelijk! Na ontvangst van je retour + retourformulier, sturen wij kosteloos de nieuwe maat naar je op.

   
 • Mocht je bestelling beschadigd zijn. Is er een fabrieksfout en of heeft je bestelling een vlek?
  Indien je de item(s) binnen 24 uur bij ons meldt door een email sturen naar: info@lamoois.com, kunnen wij kosteloos het probleem voor je oplossen. Indien je later dan 24 uur een melding maakt, dan vervalt de garantie (wegens ontbreken van bewijs dat de schade niet zelf is aangebracht), Zorg ervoor dat je direct je bestelling controleert als je deze ontvangt. Behoud de kaartjes ook aan de items tot je zeker weet dat je de items wil houden.