Inspiration blogs - Be fashionable!

Inspiration blogs - Be fashionable!

Bijna een jaar geleden is Lamoois.com ontstaan, een hobby dat is uitgegroeid naar een onderneming. Het idee was simpel; een webshop beginnen waar alle leuke musthave items worden verkocht voor een betaalbare prijs. Maar inmiddels is Lamoois meer dan alleen een webshop. Onze filosofie is om jou te inspireren bij het vinden van een leuke outfit. Ken je dat, als je een leuke outfit aan hebt en mensen vragen waar jouw outfit vandaan komt? Of je krijgt lieve complimenten over je outfit en jij deelt ook waar jouw fabulous outfit vandaag hebt?  Yes die vibe, daar houden wij van bij Lamoois. See woman support woman!  

Wij helpen jou graag bij het maken van een leuke outfit. Via onze nieuwe blog zullen wij wekelijks inspirerende artikelen, interviews, video's en fashion tips met jou delen. Uiteraard ben jij ook van harte welkom om jouw tips met ons te delen. Dit kan je doen door onder in de comments te reageren. So ladies, let's support eat others and be an motivator in the fashion world! 

Deze week willen we één en van onze favoriete musthave winter outfits even in de spotlight zetten: Long 2 Piece Dress + Vest. Deze prachtige warme twinset (jurk + vest)  hadden wij vorig jaar ook in de collectie. Een mooie basic lange jurk met een lange gebreide vest. Het leuke aan deze twinset is dat je het op verschillende manieren kan dragen; met vest, zonder vest, it's all good!  Voor de extreem koude dagen is dit zeker een outfit die niet mag onderbreken in jouw garderobe. De jurk kan je super classy combineren met enkellaarzen en natuurlijk ook een dikke panty. Lekker thuis? Dan zou je de oversize vest kunnen dragen, een goeie Netflix serie uitzoeken  en vergeet geen lekker warme kop warme chocomelk te drinken : ) 

2 reacties

Hoi hoi, ik heb een vraagje. Ik hou de site al een aantal weken in de gaten, echter zie ik helaas niet dat de long 2 piece zwart nog steeds niet op voorraad is. Komt die nog binnen? ik wil die namelijk graag bestellen.

Mvg,

Roumaissa

roumaissa

Lamoois is in 1 woord perfect!
Ik ben nog steeds super tevreden met mijn jas, liefs mij Romy.

Romy

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.